De gewichtsconsulent

stap voor stap

Wat kan een gewichtsconsulent nu precies voor jou doen?

Voeding: ik geef voedingsadviezen aan gezonde mensen met gewichtsproblemen. Ik houd hierbij rekening met jouw persoonlijke situatie, voorkeuren en levensstijl. Van een dieet is geen sprake. Ik wil je graag helpen met het veranderen van je eetgewoonten en leefstijl, terwijl je lekker kunt blijven eten, maar tóch geleidelijk een gezonde(re) levensstijl zult krijgen.
Alles gaat stap voor stap, in jouw eigen tempo.

Beweging: ook dit is heel belangrijk voor het krijgen en behouden van een gezond gewicht. Bovendien slaap je beter bij voldoende beweging, word je er vrolijker van en nemen spanningen af. Bij beweging hoef je echt niet te denken aan het lopen van een marathon of aan krachttraining met gewichten. Het is juist heel belangrijk dat je iets doet wat jijzelf écht leuk vindt en wat niet te duur is. Als je niet goed weet wát je precies zou kunnen doen, dan kan ik je hierbij ook adviseren.
Misschien heb je wel interesse voor een wandelconsult? Klik dan hier voor meer informatie.

Coaching: omdat afvallen heel moeilijk is om alleen te doen, wil ik je daar graag bij helpen. Alles wat we samen bespreken is en blijft uiteraard vertrouwelijk!.