Samenwerking Vitras

Flyer Vitras

Als gewichtsconsulent bied ik in de gemeenten de Bilt en Zeist, in samenwerking met Vitras, de dienst ‘Gewichtsconsulent aan huis’ aan.

Deze individuele begeleiding bestaat uit drie consulten. We starten met een kennismaking bij je thuis. Je wensen en eerdere ervaringen met afvallen (of aankomen) worden besproken. Er wordt een voedingsanalyse gedaan, waarbij je eet- en leefgewoonten worden besproken en er wordt een lichaamsanalyse uitgevoerd, waarbij je wordt gewogen en je vetmassa wordt bepaald.
Je krijgt informatie over afvallen op een verantwoorde manier, met voorbeeldmenu’s en tips voor het doen van verantwoorde en voor jouw situatie passende boodschappen.
De gewichtsconsulent aan huis kost € 110,- euro voor 3 consulten. Leden van Vitras krijgen 10% korting.

Voor dit individuele begeleidingstraject kun je je aanmelden via het Vitras Cursusbureau (0900-8212382) of email: cursusbureau@vitras.nl.
Wil je meer informatie of wil je je bij mij aanmelden? Laat dan je gegevens achter op het contactformulier en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (deels) vanuit het aanvullende pakket. Klik hier voor meer informatie over mogelijke vergoedingen. Vitras logo